úterý 29. dubna 2008

R O C K E M P R O T I R A K O V I N Ě V.

Tímto bych Vás chtěla pozvat na pátý ročník festivalu Rockem proti rakovině, který se uskuteční v sobotu 17. května 2008. Je věnován Mírovi Málkovi, kytaristovi skupiny Naven. Právě jeho předčasný odchod do bigbeatového nebe dal vzniknout této akci, během níž je organizována sbírka na boj proti zákeřné nemoci. Festival se koná v příjemném prostředí ražického přírodního amfiteátru.

Kapely budou hrát od odpoledních hodin až do druhé hodiny ranní. Letošní ročník podpoří v tomto pořadí skupiny HOLY SINS, HAPPY END, POSSIBILNÍ EXPLIKACE, NAVEN, SARTAKTARAK, PRACOVNÍ SOBOTA, TYCHO DE PRÉ CUPE BAND, BOHEMIAN ACOUSTIC MUSIC, JAKSI TAKSI, KRAUSBERRY, VOTCHI a E!E. Vstupenky si lze zakoupit v píseckém Divadle pod čarou, v Divadle Fráni Šrámka, na OÚ Ražice nebo v IKT centrum Dobev či IKT centrum Heřmaň. Cena v předprodeji činí 100Kč, na místě 130Kč. Během akce je možné stanovat hned vedle areálu. K dispozici jsou i stánky s občerstvením. Akce byla podpořena z Grantového programu na podporu živé kultury Jihočeského kraje v roce 2008.

Této akce jsem se zúčastnila již dvakrát a i letos se tam vypravuji. Návštěva stojí opravdu za to. Minulý rok byla možnost využít čajovnu či stánek s míchanými koktejly. Oproti předloňským cenám jsou nynější ceny za vstupné velmi nízké, dříve se pohybovaly kolem 300,- v předprodeji, na místě téměř 500,-. Festival byl však dvoudenní. První dva ročníky byly pořádány v Divadle pod čarou.

Pokud bude slunečné počasí, ale i ve větru a dešti, tuto akci vřele doporučuji!

Lucie Mužíková

Žádné komentáře: