čtvrtek 27. března 2008

Jihočeské střípky hudebního života

Plesové období se pomalu blíží ke svému konci, tudíž bude zase čas navštěvovat a poslouchat jiné seskupení, než to, na kterých křepčíte Holky z naší školky. Jihočeské střípky by vám měly dát různé typy na strávení jakéhokoliv večera, pokud se je rozhodnete strávit hudebně.

Klub Velbloud

So 5. 4. Drain
Mladí a neklidní. Lokální hvězdy hrající garage rock´n´ roll si rádi dělají legraci a zahrají vám klidně i Beautiful od Christiny Aquilery.

St 9. 4. Václav Koubek
Šílený písničkář a cestovatel se po dlouhé době vrací do Českých Budějovic.

Po 14. 4. Týden španělské kultury – Perrino Bros a Lex Makoto
Španělské rytmy budou tento týden hýbat celým městem, v klubu Velbloud ovšem nečekejte zvuky kastanět. Jedná se o acoustic rock. Týden španělské kultury pořádá Španělská ambasáda.

Čt 17. 4. Psí vojáci
Po delší pauze, kvůli vážné nemoci, se Psí Vojáci vraceji v čele s Filipem Topolem. Minulý rok v listopadu oslavili 28 let společné existence.

So 19. 4. Ticho de Pre Cupé Band, Another Way, Barevný Nátěr.
To bude velmi barevný večer od okras dámských ložnic (Ticho de Pre Cupé Band) a jejich „Diskoškovej rock“, k temnější hudbě a zase zpátky k Barevnému Nátěru a k hudbě daleko veselejší.

Marty´s Club

Pá 11. 4. Jaksi taksi, KICK 69, DFR
Punkové kapely, co mají rády humor.

Út 12. 4. Fast Food Orchestra
Křest nového alba v jamajských bravách.

Pá 23.5. The Prostitutes, Drain
Sexuálně nedostupní The Prostitutes z Prahy, ovlivnění Joy Division a New Order. Kapela roku 2006 hudebního časopisu F:lter a klip roku 2006 k písni Sunshine.

Bazilika

Pá 11.4. Moneky Business
Kapela v čele s mágem Romanem Holým nám předvede skvělou show s kvalitní hudbou. Luxus jak má být.

Petra Kloidová

Žádné komentáře: